Om oss - The Chow Chase

The great journey through time, place & taste.

Vi tog oss an utmaningen att delta i jakten på de godaste smakerna från världens alla hörn. Våra sinnen och smaklökar blev vår kompass. För att kunna smaka på så mycket som möjligt tillät vi oss att endast äta smårätter.  

Vår mat

Vi hamnade först i mellanöstern, bland vindlande gränser, basarer, marknader och restauranger. En plats där kulturer, smaker, språk och dofter kolliderar och bildar en intrikat väv av upplevelser.

Sen hamnade vi plötsligt i Amerika och att allt var så mycket större – till och med smårätterna. Resan tog oss från kust till kust, mellan diners och barbeque-partyn, fastfood och slow food.

Efter en vindlande färd, bombarderad av intryck, var vi tillbaka i den gamla världen. Vid horisonten anade vi det blånande medelhavet, kände doften av kullarnas vilda örter, de urgamla olivlundarna, de soldränkta vingårdarna. Och efter en välbehövlig siesta; mötet med de rena råvarorna, ärliga smakerna, den äkta och okonstlade kärleken till mat. Nästan som en sorts hemkomst.

 

Var vi hamnade sedan är en lång historia. Men vårt sökande efter de mest välsmakade smårätter fortsätter och vi tror att du skulle vilja följa med på vår stora matresa, anta utmaningen och påbörja din egen upptäcktsfärd.

Antar du utmaningen?

FAQ

Vad är Chow Chase?

Chow Chase är en appbaserad restaurang med tapasrätter från världens alla hörn.

Vart hittar jag menyerna?

Ladda ner vår app via Appstore eller Google Play för att se våra mat- och dryckesmenyer

Hur bokar jag bord?

Du bokar bord smidigast via vår app eller väljer restaurang här på hemsidan och bokar.

Lediga Jobb

Kockar, Karlstad

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök samt har utbildning inom kök och matlagning. Du ska vara stresstålig och engagerad. Det är viktigt att du fungerar bra med att arbeta i grupp samt att du lägger stor vikt vid laganda, noggrannhet och service.

Skicka ansökan till: info.karlstad@chowchase.se
Servitör/servitris, Karlstad

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom service samt gillar att arbeta aktivt. Du ska vara stresstålig och engagerad. Det är viktigt att du fungerar bra med att arbeta i grupp samt att du lägger stor vikt vid laganda, noggrannhet och service. Du sätter gästen i fokus och vi ser att erfarenhet av tidigare arbete inom restaurang är ett krav. Erfarenhet som bartender är meriterande.

Skicka ansökan till: info.karlstad@chowchase.se